
Dla kogo:
- dla fanów naturalnych dodatków do ciast i deserów
- dla chcących wzbogacić swoją domową spiżarkę
- dla mających dość sztucznego cukru z
- 500g drobnego cukru do wypieków
- 2 laski wanilii
Wykonanie:

Przepis można wykonać z połowy porcji.

jestem żoną Piotra, mamą Zosi i Ludwika, a do tego: nauczycielką, instruktorką tańców integracyjnych, flecistką, pasjonatką kawy no i oczywiście zapaloną blogerką kulinarną.
Marzę o otwarciu swojej kawiarni z domowymi ciastami i aromatyczną kawą, o nowym aparacie fotograficznym oraz o tym by w każdej chwili mieć w spiżarce wszystkie składniki na ciasto które akurat mam ochotę upiec.
Korzystajcie z moich przepisów a w komentarzach piszcie swoje opinie. Smacznego!
Cukier to zło! W każdej postaci, dlatego warto go ograniczać. Nie wypływa dobrze na nasz organizm i nasze zdrowie. Przez dużą ilość cukru mam do dziś problemy z zębami, dlatego go ograniczam do minimum :)
OdpowiedzUsuńOj tak, cukier to biała śmierć i lepiej go unikać. Kiedyś słodziłam bardzo dużo, a teraz prawie wcale i jest mi z tym bardzo dobrze.
OdpowiedzUsuń