Idealny przepis na upalny dzień. Możecie dla ochłody dodać odrobinę kostek lodu!
Dla kogo:
Nektarynki pokroić i usunąć pestki. Wszystkie składniki włożyć do miski i zblendować na gładko. .
Wykonanie w Thermomixie:
Nektarynki pokroić i usunąć pestki. Włożyć do naczynia miksującego dodając szpinak i syrop z agawy. Zmiksować 15s. obr. 8, a następnie dolać wodę i wymieszać 10s. obr. 10.
Dla kogo:
- dla alergików
- dla kochających zdrowe przepisy
- dla chcących przemycić szpinak do diety
- 400g nektarynek (ok. 5 sztuk)
- 50g szpinaku
- 2 łyżki syropu z agawy
- 50g wody (można dać więcej)
Nektarynki pokroić i usunąć pestki. Wszystkie składniki włożyć do miski i zblendować na gładko. .
Wykonanie w Thermomixie:
Nektarynki pokroić i usunąć pestki. Włożyć do naczynia miksującego dodając szpinak i syrop z agawy. Zmiksować 15s. obr. 8, a następnie dolać wodę i wymieszać 10s. obr. 10.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz